Egzotikus fűszerkeverék ginhez és koktélokhoz -mendula

Ár:
1.990 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 80 g
Bruttó egységár: 24 875 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Azt talán mindenki tudja, aki gin tonikot fogyaszt, hogy ízét a borókabogyónak köszönheti. A gin tulajdonképpen egy semleges ízű alkoholpárlatból készült égetett szeszes ital, amelyet a közönséges boróka tobozbogyójával vagy annak kivonatával ízesítenek, így ízében a boróka dominál.

Klasszikus gin fűszerkeverékünkben így természetesen helyt kapott a borókabogyó, de a gyömbérfélék családjába tartozó zöld kardamom, az ízében a borókára hajazó rózsabors (ami valójában nem is bors, és nem is csíp), és a feketebors is belekerült.

 

Felhasználás

A fűszereket felhasználás előtt egy mozsárban roppantsd össze, tedd a pohárba, majd öntsd fel a gin tonikkal. Ha zavarnak a kis fűszerdarabok, fogyaszd szívószállal az italod!

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

feketebors, borókabogyó, rózsabors, kardamom

 

Allergének

Dióféléket és földimogyorót is felhasználó üzemben készült.

 

Származási hely: Magyarország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!