Amerikai bbq hamburger fűszerkeverék -kotányi

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 25 g
Bruttó egységár: 11 920 Ft/ kg

A termékről

 

Felhasználás

4 hamburgerhez: 600 g darált marhahús min. 20% zsírtartalommal, 1 közepes fej vöröshagyma, 2 EK Worcestershire szósz, 1/2 csom. KOTÁNYI Amerikai BBQ hamburger fűszerkeverék, 4 szelet cheddar sajt, 4 db szezámmagos hamburger zsemle, 8 db ecetes pepperoni, 1 kisebb lilahagyma, 4 szelet paradicsom, 8 szelet bacon, 4 EK barbecue szósz, 4 maréknyi zöld saláta, olaj a sütéshez Elkészítés: a darált húst az apróra vágott hagymával, Worcestershire szósszal és a KOTÁNYI Amerikai BBQ hamburger fűszerkeverékkel összedolgozzuk, hamburgerpogácsákat formázunk belőle. A húspogácsák egyik oldalát süssük meg, majd fordítsuk meg, helyezzünk rá egy sajtszeletet és süssük tovább, míg a hús közepesen átsül és a sajt megolvad. A zsemléket vágjuk félbe és belsejüket kissé pirítsuk meg. Az ecetes pepperonit daraboljuk fel, a lilahagymát és a paradicsomot karikázzuk fel, a bacont süssük ropogórsra. A zsemléket a következő sorrendben rétegezzük: 1 EK barbecue szósz, salátalevél, pepperoni, húspogácsa sajttal, vöröshagymakarika, paradicsomkarika és bacon. A zsemle tetejét enyhén nyomjuk rá a végén.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), vöröshagyma, fokhagyma, füstölt paprika, paprika, cayenne bors, chili, barna cukor (cukor, nádcukorszirup, karamellszirup), római kömény, bors, karamellizált cukor ( karamell, maltodextrin), természetes aroma

 

Allergének

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

 

Származási ország: Magyarország

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!