Perzsa rózsavirágos só öko

Organic persian rose salt

Ár:
790 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 30 g
Bruttó egységár: 26 333 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Durvaszemű, finomítatlan lágy földközi-tengeri só, Spanyolországból, bio iráni rózsaszirmokkal vegyítve. Egzotikus, aromás, illatos, virágos, selymes ízű, Marokkóban különösen népszerű sókülönlegesség.

Keleti hangulat, szemet gyönyörködtető látvány az asztalon, egy sómalomban!

 

Felhasználás

Utóízesítésre, ill. dekorsóként/dekorfűszerként érdemes használni, ízvilága és kinézete így tud legjobban érvényesülni.

Fűszerezzünk vele salátaönteteket, szószokat, otthon készített harissát, chutney-t, khoresh-t (iráni hússal készített pörkölt). Szórjuk salátákra, rizsre, kuszkuszra, terrinekre, zöldségekre, túróra, halra, tenger gyümölcseire, fehér húsokra, bárányra, gyümölcsökre, gyümölcssalátákra.

Vegyítsük el krémsajtban, joghurtban, adjuk gyógynövényes kenyerek, sós kelt tészták, palacsinta alapmasszájához.

Használjuk desszertekhez, egyszerre ízesít és dekorál. Szórjuk csokoládé mousse-ra, túrótortára, gyümölcs fagylaltokra, vanília soufflé-ra, perzsa rózsavíz pudingra, perzsa baklavára, stb.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

tengeri só, bio rózsaszirom

 

Allergének

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tárolás: Óvjuk a nedvességtől, közvetlen napfénytől és melegtől!

Származási ország: Németország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!