Sonkapác fűszerkeverék -böllér

Ár:
1.160 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 300 g
Bruttó egységár: 3 867 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

A tasak tartalma 10 kg nyers hús pácolására elegendő.

 

Felhasználás

A pácfűszer felét 1 kg konyhasóval jól összekeverjük, majd a fűszeres sót a húsra erősen rádörzsöljük. A pácfűszer másik felét 3 nap után 2 liter vízben feloldjuk és utána a húsra öntjük. Amennyiben a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni, vagy locsolni kell 14 - 20 napig, a hús nagyságától függően. A pácolás befejeztével a húst lemossuk, leszárítjuk és azután füstöljük.

Kiváló magyar élelmiszer védjegyes termék.


 

Az összetevőkről

 

Összetétel

étkezési só, őrölt koriander, őrölt majoranna, őrölt fekete bors, őrölt szerecsendió, őrölt fűszerkömény, őrölt babérlevél, tartósítószer (E250)

 

Allergének

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, szóját, mustárt, zellert és tejterméket is felhasználó üzmebne készült.

 

Származási ország: Magyarország

 

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!